Realizovan prvi ciklus obuka za zaposlene

16/08/2024

U duhu visegodišnje prakse Zavod nastavlja da unapredjuje i ulaze u znanje svojih zaposlenih. Sa ciljem unapredjenja kvaliteta usluga organizovana je obuka savjetnika za karijernu orijentaciju.

Obuka je uključivala upoznavanje ucesnika obuke sa metodama i oblicima rada u malim i većim grupama, predstavljanje i izvodjenje novih programa za nezaposlene iz oblasti karijerne orijentacije. Obuci su prisustvovali savjetnici za karijernu orijentaciju i psiholozi iz većine područnih jedinica zavoda za zapošljavanje.

Upravljanje karijerom, upoznavanje sa modelima vodjenja vlastite karijere, unapredjenje i povećanje zapošljivosti, podsticanje i razvijanje vještina upravljanja karijerom, načini i metode relevantne obrade o informacija, samostalnost, odgovornost, podsticanje mobilnosti samo su neki od ciljeva seminara koji su predstavljeni zaposlenima, a čija realizacije kreće od septembra u svim PJ. 

Seminari su modernizovani, unapredjeni i prate EU trendove na tržištu. Naša namjera je da budemo servis podrške za sve one koji žele na rade na povećanju vlastite zapošljivosti.

Želite da radite na sebi? Da razvijate vlastitu karijeru u pravcu koji je najbolji za vas?

Vidimo se na seminarima!